Rituals heeft lekkere parfum

rituals328bRituals heeft lekkere parfum

Ik ben al een lange tijd opzoek geweest naar een lekkere parfum, ik wilde eigenlijk niet iets standaards uit de winkels uit de stad, alle meiden ruiken tegenwoordig het zelfde, allemaal super zoet en niet bijzonder. Jammer vind ik dat, het is echt niet lekker, ik word soms gewoon misselijk als er een meisje met een zoet luchtje wat je vaak ruikt de bus in stapt waar ik dan ook in zit, verschrikkelijk. Ik weet wel dat alle geuren persoonlijk zijn, misschien vind een meisje met een zoet geurtje al mijn parfum wel heel smerig. Ik heb al eens een exclusieve parfum gehad, uit Parijs, erg lekker, wel heel erg sterk qua geur, en kruidig vooral, dat zijn de geuren waar ik van houd, hout, ceder en patchoeli, als dat er in zit vind ik het eigenlijk altijd lekker. Ik ben laatst dus naar de Rituals geweest om een kado te halen voor een vriendin van me, maar ik kwam er achter dat zij ook parfum verkopen, dat wist ik helemaal niet dus verbaasd spoot ik wat op een strookje papier om eens goed te ruiken. Twee geurtjes vielen al af, maarde andere geuren waren echt heerlijk. Ik weet in ieder geval dat Rituals nu ook lekkere en bijzondere parfum hebben, het zijn natuurlijke producten daar sta ik ook wel heel erg achter, dat wil ik wel dragen en promoten. Ik ga morgen weer even ruiken, ik denk altijd eerst een tijdje na voor dat ik een geur koop, gaat hij me niet vervelen, dan haal ik hem meteen op de dag er na. Misschien gaat dat ook wel gebeuren met deze geur morgen, ik ga met mij vriend, dat vind ik ook wel een belangrijk persoon, hij moet mijn parfum ook lekker vinden. Als hij toch eens van zoet houd, dan is hij bij mij verkeerd.