Review: mokken bedrukken bij Maxmokken.nl

 

Wie op zoek is naar geschikt promotiemateriaal, komt er al snel achter dat er vele verschillende mogelijkheden zijn bij het bestellen van het juiste promotiemateriaal voor jouw organisatie. Om het voor jou wat gemakkelijker te maken om het goede promotiemateriaal te bestellen, wordt in onderstaande review meer verteld over het bestellen van bedrukte mokken bij Maxmokken.nl door de voordelen van het bedrukken van mokken te beschrijven.

logo (1)

Een promotiemiddel dat daadwerkelijk gebruikt wordt

Promotiemiddelen werken altijd beter als de betreffende middelen ook daadwerkelijk ergens voor gebruikt kunnen worden door degene die de promotiemiddelen krijgt. Laat je een mok bedrukken, dan kan degene die jouw bedrukte mok krijgt deze mok gebruiken om koffie, thee of soep te drinken. In dit geval is het rendement van de bedrukte mok al zo veel malen groter dan wanneer het promotiemateriaal niet gebruikt wordt en in de kast verdwijnt. Dit is dan ook een groot voordeel van het bedrukken van mokken bij Maxmokken.nl.
maxilia-logo (1)

Verschillende mogelijkheden

Een ander voordeel van het mokken bedrukken bij Maxmokken.nl, is het feit dat er vele verschillende mogelijkheden zijn bij het bedrukken van mokken. Zo kun je een mok drukken met een logo, maar is het ook mogelijk om een mok in zijn geheel te stylen. Daarnaast zijn er vele verschillende mokken om uit te kiezen: van RVS mokken tot mokken met bijbehorend lepeltje, alles is mogelijk.

Een snelle levering

Tot slot heeft Maxmokken.nl een snelle levering en kun je jouw bedrukte mokken al binnen drie dagen thuis ontvangen.
310491x