Max strandartikelen

100321_groen

De mogelijkheden bij het bestellen van Max strandartikelen
Heb je een eigen bedrijf in de toeristische sector en wil je dit bedrijf graag wat meer op de kaart zetten? Organiseer je een zomers evenement en ben je op zoek naar leuke weggevertjes voor de bezoekers van jouw evenement? Of ben je van plan jouw zakelijke relaties te verrassen met een zomerse goodie bag, om ze te bedanken voor hun steun en inzet? Dan kun je Max strandartikelen laten bedrukken bij Maxstrandartikelen.nl, ook wel strandballen bedrukken genoemd. Meer over de mogelijkheden van het bedrukken van strandartikelen, lees je op deze pagina.
34453_9055-09-A06_big
Diverse strandartikelen
Ten eerste kun je bij het bestellen van strandartikelen met bedrijfslogo kiezen uit diverse strandartikelen. Dit betreft de volgende promotieartikelen:
– Strandballen.
– Slippers.
– Frisbees.
– Waaiers.
– Strandlakens.
– Zonnekleppen.
– Zonnebrillen.

Kies een strandartikel dat bij jouw bedrijf en achterliggende doel past of kies meerdere strandartikelen om een goodie bag mee te maken en bestel deze artikelen direct online bij Maxstrandartikelen.

Diverse kleuren

Heb je gekozen voor de slippers van Maxstrandartikelen.nl, dan kun je bij het bestellen van deze slippers altijd kiezen uit diverse kleuren. Het leukste is natuurlijk om een kleur te bestellen die bij jouw huisstijl past, maar door de vele beschikbare kleuren heb je alle mogelijkheden.

Diverse oplagen
Tot slot kun je tevens aangeven welke oplage je wil bestellen. Heb je veel slippers nodig, dan kies je een grote oplage. Heb je slechts enkele slippers nodig, dan kies je voor een kleine oplage van bedrukte slippers.

27040_4188_04