Douchedeuren als cadeau via Sanitair Online

Novellini-Diamanti-_DIAMANTI2P

Iedereen kent wel die ene vriend of vriendin die nog altijd op een relatief ouderwetse manier doucht, namelijk met een douche gordijn. Wellicht een idee om als vriendengroep zijnde voor diens toekomstige verjaardag een deur voor diens douche cadeau te doen.

Velen van jullie kennen wellicht nog de tijd dat je ging douchen en de douche was voorzien van een douche gordijn. Dit levert vaak veel wateroverlast op, waarna je na het douchen goed de vloer diende schoon te maken om niet uit te glijden over de vochtige tegels in de badkamer. Aangezien douchen onder Nederlanders steeds populairder is geworden en voor velen niet meer weg te denken is uit het ochtend ritueel zijn de inventies op het gebied van sanitair ook niet meer weg te denken. Iedereen weet inmiddels dat bij een heerlijke douche douchedeuren niet meer mogen ontbreken. Ook worden bij renovatie werkzaamheden aan de douche vaak een douchebak aan de douche toegevoegd, aangezien  ze niet zonder elkaar kunnen.

Novellini-Giada-_GIADA_2B

Wat vinden jullie trouwens van deze deuren voor de douche? Welke deur heeft jullie voorkeur? Laat jouw voorkeur blijken in een bericht hieronder en ik zal ervoor zorgen om direct een response terug te sturen. Immers, hecht ik veel waarde aan interactie op dit blog.

Novellini-_Coral-_CORAL1B

Daarom Sanitair Online

Want wist je trouwens dat zij gratis bezorgen boven een order waarde van 200 euro? Maar, dit laat onverlet dat het prijs technisch wellicht goedkoper uitvalt indien je voor deze deur, en wellicht ook een douche bak, naar Sanitair Online gaat.