Cadeautip voor iedereen: Hoezzi

3Een cadeautip waar ongetwijfeld iederéén wel iets aan heeft is de website van Hoezzi eens uitvoerig te bekijken. Het is niet zomaar dat ik deze aanraad, onlangs ben ik zelf namelijk nog volkomen verrast met een hoesje van deze website. Ik kreeg er eentje van een vriendin en heb op mijn beurt ook een hoesje ontworpen voor mijn vriend en mij.

Een écht persoonlijke hoes

4Hoezzi is een vrij nieuw concept nog, een waarbij je echt persoonlijke hoesjes kunt samenstellen. Daarmee vormt het echt een leuk en origineel alternatief op al die andere websites die er met betrekking tot dit soort covers al zijn. Immers, hier kun je je eigen cover volledig naar eigen wens vormgeven en dat maakt het een heel interactief platform. Normaal gesproken kun je enkel de hoesjes aanschaffen die een ander al heeft gemaakt maar bij dit bedrijf is dat niet zo, kun je geheel zelfstandig aan de slag met het ontwerpen van je eigen telefoon- of laptophoes.

En dat maakt het tot een zeer persoonlijk cadeau, een cadeau dat leuk is om te krijgen én leuk is om te geven. Wat dacht je bijvoorbeeld van een prachtige foto van jou en je vriend, zoals onderstaande? Dit is de hoes die ik op mijn beurt heb ontworpen voor mijn vriend en mij. In het kader van ons vijfjarig samenzijn leek het me erg leuk deze mooie foto van ons te vereeuwigen op de achterkant van onze telefoons. Want dat is precies wat je kunt doen, je kunt het zo persoonlijk maken als je zelf wilt door je mooiste foto samen te kiezen en naar eigen wens, op goed materiaal en met goed drukwerk te laten vereeuwigen op de hoes.

12