Pennen bedrukken bij Maxpennen.nl is super!

Een tijdje terug was ik op internet aan het zoeken naar  een leuk cadeau voor mijn neefje. Ik wilde hem verassen omdat hij zijn zwemdiploma gehaald had. Ik hoorde van hem dat er veel kinderen in zijn klas zijn die bedrukte pennen hebben. Ik ben vervolgens goed op het internet gaan zoeken en ik kwam uit bij Pennen bedrukken bij Maxpennen.nl. Hier kan je pennen bedrukken voor een leuke prijs. De site biedt veel verschillende soorten pennen aan en dat voor leuke prijzen. Mijn neefje is fan van Ajax en daarom leek het mij leuk om het logo van de voetbalclub op de pen te laten zetten.

De pen laten bedrukken van uit mijn luie stoelpen3

Wat ik zo leuk vindt aan het bedrukken van pennen is dat je het gewoon van uit thuis kan doen. Je kan zelf bepalen hoe de pennen er uit zien. Pennen bedrukken bij Maxpennen.nl was perfect voor mij want op deze site heb ik twee hele leuke pennen voor mijn neefje laten bedrukken. Op een pen staat het logo van Ajax en zijn naam en op de andere pen heb ik zijn naam en school logo laten bedrukken. Inmiddels heb ik de pen aan hem gegeven en hij vond het erg leuk. Hij vertelde me dat de pennen precies waren zoals hij dat wilde! Nu kon hij hem mooi aan zijn vriendjes laten zien en hier was hij erg blij mee. Hij bedankte me en het deed me heel erg goed dat hij er zo ontzettend blij mee was!pen2