Lekkere drank te koop bij wijnhandel Dordrecht

Lekkere drank te koop bij wijnhandel Dordrecht

Inmiddels ben ik vaste klant geworden bij wijnhandel Dordrecht. Vaak ga ik naar deze winkel om mezelf te trakteren op een bijzonder lekker drankje. Zeg nou zelf, wat is lekkerder om na een dag hard werken een fles drank open te kunnen trekken. en deze lekker bij de open haard leeg te kunnen drinken. Nu was ik op zoek naar een geschikt cadeau voor een goede vriend van mij. Ook hij is een liefhebber van een lekker glaasje drank en waar kan ik deze beter halen dan bij de slijterij van Schaagen.  

Lekkere wijn uit het vat

Omdat ik weet dat mijn vriend de voorkeur heeft aan een rode Merlot heb ik hier een fles van gekocht. Een lekker flesje rode Merlot uit het vat. Er was mij verteld dat deze drank zonder toegevoegde sulfieten en conserveringsmiddelen zijn gemaakt en hierdoor de kans op hoofdpijn en misselijkheid verkleinen.

Wanneer je ook interesse hebt in een lekker drankje, of een vraag hebt over een bepaald soort likeur,  ga dan eens naar deze slijterij. Uit eigen ervaring weet ik zeker dat je je ogen uitkijkt naar de enorme collectie aan verschillende soorten drank. Mijn vriend weet inmiddels deze slijterij ook te vinden, nadat hij van mij een flesje bijzondere lekkere Sauvignon had gekregen.