Leuke modelbouw in Zwolle

Leuke modelbouw in Zwolle

Voor mijn broertje ben ik op zoek naar een mooie modelbouw Zwolle. Omdat hij al heel veel verschillende dozen heeft wil ik nu iets apart voor hem kopen welke hij nog niet heeft. Daarvoor ben ik naar de winkel van De Wit Hobby & Techniek gegaan. Hier verkopen zij al sinds 1930 de meest uiteenlopende modellen van onder andere: 

  • Drones
  • Treinen en accessoires
  • Boten
  • Vliegtuigen
  • Helikopters
  • Auto’s
  • Grondverzet
  • Tractoren
  • Motoren

Best wel moeilijk om uit zoveel verschillend modellen een cadeautje voor mij broertje te kiezen. Maar een model van een boot zal zeker in zijn smaak vallen.  

Een geslaagd cadeau voor mijn broertje

Inderdaad had ik de juiste keuze gemaakt bij de modelbouw winkel in Zwolle, een mooie grote doos met het bouwpakket van een boot erin. Jammer voor mijn broertje want hij wilde meteen aan dit bouwpakket beginnen, maar er kwam nog visite. 

Inmiddels zijn wij alweer een paar weken verder en heeft mij broertje zijn boot al gebouwd. Een erge mooibot moet ik zeggen, had ik in eerste instantie niet verwacht toen ik alle losse stukjes in de doos zag zitten. Maar mijn broertje is een ervaren bouwer en was dit geen probleem voor hem, op naar het volgende project.