opzoek naar leuke babyshower

 

babyshower

Mijn zoontje is pas geleden geboren, namelijk 3 weken geleden. Hij is helemaal gezond ter wereld gekomen en daar ben ik erg dankbaar voor, mijn familie kwam echter met het idee om een babyshower te houden. Ik was niet zo weg van het idee omdat mijn familie kennende ik het moest gaan organiseren. Tot mijn moeder met het idee kwam om babyshower te gebruiken. Ik vulde een vraag in op de website over mijn babyshower en ik kreeg binnen no time een antwoord met daarin hulp. Ze organiseerde een fantastische babyshower met allemaal leuke dingetjes erbij zoals een taart in de vorm van een zwangere buik. Mijn hele familie heeft erg genoten en ik ook, ik hoefde zelf helemaal niks te regelen!

Erg dankbaar fies

Ik ben erg dankbaar voor de goeie en snelle service die mij geleverd werd, voor een goede prijs kwaliteit verhouding. Het is erg fijn om af en toe het werk uit handen te krijgen en dat is precies wat mij geleverd werd. Het was een erg leuke dag, offerte 1iedereen nam leuke cadeautjes mee voor mijn zoontje en hij ziet er erg leuk uit met z’n nieuwe kleertjes. Ook hadden wij de optie om allemaal kleinigheidjes bij te bestellen en dat viel ook zeer in de smaak, er word echt tot in detail over na gedacht.