Heel veel aanbod in fototassen

fotopro24Heel veel aanbod in fototassen

Ik hou van kleins af aan al van fotograferen en het is een geliefde hobby geworden. Met vier analoge en twee spiegelreflex camera’s heb ik ook veel mooie fototassen die precies passen voor elke camera. Behalve mijn nieuwe camera, een echt goudmijntje, namelijk een canon 550D. De digitale wereld wordt elk jaar weer mooier en het HD gehalte van de canon is echt prachtig. Omdat ik erg zuinig ben op dit toestel zoek ik naar goede fototassen. Ik kwam op een site terecht, fotopro24, en ze hebben een uitgebreid assortiment aan fototassen. Mijn geluk kon niet op bij het bekijken van de website. Al vind ik het nog wel moeilijk om een keuze te maken, gezien er veel verschillende zijn. Ik wil het liefst een met een schouderband denk ik, dit lijkt mij handig. Maar omdat ik ook veel pijn aan mijn schouders heb weet ik niet of het wel gezond is om te doen, lichamelijk. Maar om die fototassen nou steeds aan je hand mee te dragen lijkt mij ook geen pretje. Dan heb je ook nog eens de rugtas, maar dan kan je nooit zien wie er achter je is en of hij gejat wordt. Lijkt mij in ieder geval erg risicovol. De hoeveelheid fototassen verrast mij zo erg dat ik nog even een weekje wacht met het aankopen van een tas. Wel jammer want ik wil mijn camera graag gebruiken. Ik denk dat ik dan uiteindelijk toch voor de schouder tas ga, maar dan ga ik deze week wel even langs de dokter om te kijken of dit kan en haalbaar is. Zou zonde zijn als ik straks helemaal niet meer kan fotograferen door een chronische schouder blessure. Fototassen zijn lastiger dan ik dacht, maar ik wil wel echt zeker weten een goede aankoop doen, zodat het totale plaatje klopt en ik als een gelukkig mens op stap kan om te fotograferen.