Ik heb Alien parfum op mijn lijstje gezet

Ik heb Alien parfum op mijn lijstje gezet

Ik ben jarig binnenkort en er is mij inmiddels al verschillende keren gevraagd om een cadeau idee. Ik vind het erg lastig om van alles te bedenken en liever zoek ik naar een groter geheel. Ik hou erg van kleding, accessoires en lekkere luchtjes. Ik ben daarom gaan zoeken naar een luchtje dat ik wel heel graag zou willen hebben, ik heb dan misschien nu een stuk of 7 flesjes met eau de parfum staan maar daar kan en mag altijd nog wel iets bij. Zo ben ik uiteindelijk uitgekomen bij Alien ParfumThierry_Mugler-Alien van Thierry Mugler. Ik had al wel eens iemand gehoord over dit luchtje maar toen zei het me nog niet zo heel erg veel. Uiteindelijk heb ik de afgelopen week een proefflesje ontvangen van dit luchtje en ik vond deze echt zo enorm lekker ruiken dat ik nu dus heb besloten dat dit het luchtje is dat voor mij het ideale verjaardagscadeau zou zijn. Alien Parfum van Thierry Mugler is dus precies het luchtje dat ik wil hebben en nu ik dat dan eenmaal besloten heb kan ik dit ook niet meer loslaten. Op het internet ben ik gaan zoeken naar een website met informatie over dit parfum en zo ben ik dan uitgekomen op deze website en dit vond ik wel heel erg interessant. Hier vond ik namelijk een soort van kopie van het parfum, net even anders maar wel met hetzelfde idee. Op deze manier is toch dan toch het parfum maar dan veel voordeliger. Ik vond dit wel een goed idee en ik heb al eerder van dit soort namaak parfums gehad en hier altijd goede ervaringen mee opgedaan. Nu vind ik dit dus het overwegen waard en misschien koop ik dan wel een ander geurtje er naast.