Een barista weet hoe je een lekkere espresso moet bereiden

koffie_16Een barista weet hoe je een lekkere espresso moet bereiden

De koffiemobiel heeft een goede barista in huis

Een espresso of een andere lekkere Italiaanse koffie maken.Het lijkt misschien helemaal niet zo moeilijk maar vergis je zelf daar niet in. Je kunt wel degelijk het verschil proeven tussen een espresso die is gemaakt door iemand die er verstand van heeft een Barista zoals bij de koffiemobiel of een espresso die jezelf hebt gemaakt.

Een barista is eigenlijk hetzelfde als een topkok

Bij de koffiemobiel weten ze ook alles van een heerlijke espresso maken ook daar heb ze een barista voor in huis. Je kunt een barista vergelijken met een topkok het is iemand die ervoor geleerd heeft en die precies weet hoe je de lekkerste espresso moet bereiden en iemand die precies weet hoe de techniek van een espressomachine werkt en welke processen er nodig zijn om de lekkerste espresso te maken.Een barista weet dus alles van espresso of andere koffiesoorten zoals een cappuccino. Omdat dit ook het geval is bij de koffiemobiel kun je er verzekerd van zijn dat er met heel veel liefde en met de grootste zorg aan de lekkerste espresso gewerkt wordt.

Een espresso zoals je die nog nooit geproefd hebt

Je zult versteld staan van de goede smaak van de espresso die de koffiemobiel serveert. Dit komt natuurlijk ook doordat de koffiemobiel de koffie melange met de grootste zorg uitkiest. er is zelfs de mogelijkheid om speciaal voor jou feest of evenement een door een barista voor jou samengestelde koffie melange te laten maken. Je krijgt dan een espresso zoals je deze nog nooit eerder geproefd hebt