City Trip kerstpakket; geweldig

City Trip kerstpakket; geweldig

Ik was dit jaar erg tevreden met mijn kerstpakketkerstpakket1. Mijn werk kan nog wel eens de neiging hebben om een saai kerstpakket cadeau te doen, maar dit jaar hebben ze dus in gezien dat we wel wat meer verdiende. Ik maakte het kerstpakket thuis open en was verbaasd, het was een zogenaamde city trip kerstpakket. Ik hou van reizen en ben al op vele plekken geweest dus ik begon al enthousiast te worden. Er zat een city thermotas in, erg mooi en handig, daarnaast een aantal flesjes lekkere drank, overheerlijke dipstokjes en nog wat ander lekker eten. Maar het hoogtepunt was het citytrip spel, geweldig, een soort van memo quiz, ik ben het gelijk gaan spelen met mijn familie en we hebben een leuke avond gehad. Het voelde al een beetje als kerst avond. We hebben de hapjes in het kerstpakket ook gelijk opengemaakt. Mijn mas was dol op de chips, het had een sweet chili smaak. Zelf vond ik de Hollandse culinaire nootjesmix echt een aanrader. Ik heb mijn baas gelijk mijn complimenten gegeven over het kerstpakket. Ik zie echt dat hij vordert in personeelszaken, eerder besteedde hij hier weinig aandacht aan maar hij ziet steeds meer hoe belangrijk het is om je personeel te belonen. Sinds kort hebben we ook targets, dit werkt voor mij erg fijn. Ik ben namelijk een harde werker en probeer altijd het beste van het beste te doen. Dit wordt niet vaak opgemerkt, maar door de targets wordt het nu wel eindelijk gezien. Ik denk dat we in het nieuwe jaar daarmee veel meer resultaten gaan bereiken. Maar voor nu eerst lekker vakantie vieren, ik heb nog een paar dagen en door alle feestdagen ben ik nergens echt aan toe gekomen, dus daar ga ik deze dagen nog even voor gebruiken.