Tip: bestel nog voor de feestdagen een mooie foto van de Hema

PrintIedereen in Nederland kent de Hema wel, een van ’s lands grootste warenhuizen, en een die in elke stad en zelfs dorpskern wel terugkomt. Maar wist je ook dat de Hema een heel goede fotoservice heeft? Ikzelf liet er vroeger altijd al mijn rolletjes ontwikkelen, maar op digitaal gebied ging ik er niet altijd evenzeer in mee. Ik bewaar mijn foto’s gewoon op mijn computer, in mijn telefoon, op Facebook of Instagram. De laatste tijd begon het me op te vallen dat ik toch wel érg veel foto’s verzameld had, zo door de jaren heen. Ik besloot er enkele te selecteren om af te drukken en kwam toen als vanzelfsprekend weer bij dit warenhuis uit.

Verras je geliefden met een gepersonaliseerde foto

20Tijdens het selecteren van de foto’s viel mijn oog ook op een heel mooie foto die ik ooit van mijn zus en haar kindje had gemaakt, nu al enkele tijd geleden. Ik had geen idee of ik deze foto eigenlijk ooit al wel eens aan haar had gegeven en besloot snel nog voor de kerstdagen iets leuks te ondernemen voor haar. Deze foto heb ik namelijk op canvas af laten drukken, zodat het een éxtra speciale foto werd, een waarvan de lichtval en de verliefde blik van mijn zus richting haar zoontje nog beter uitkomt.

23En dit is wat ik de lezer ook wil aanraden. Kijk zeker eens op de website van de Hema voor de mogelijkheden. Hieronder heb ik een afbeelding geplaatst van de mogelijkheden die je zoal hebt als je je foto op canvas af wilt laten drukken. Bovendien zijn er ook nog talloze andere opties, zoals een foto verwerkt in een telefoonhoesje, in een mobile of op een grote poster voor in de tuin – om maar enkele voorbeelden te noemen. Aanschouw het zelf eens!