Kerstpakket van Hiephiepkado: Do Nuts!

Eens wat anders donuts uit de oven
Ik heb dit pakket besteld voor mijn medewerkers. Omdat ik elk jaar iets bijzonders wil, is het bijna een sport om weer iets nieuws te bedenken. Ik wilde niet weer een standaard pakket en zo kwam ik uit bij HiepHiepKado. Omdat er voornamelijk vrouwen werken in mijn zaak, heb ik gekozen voor dit pakket. Echt een heel leuk kerstpakket, gevarieerd en alles past goed bij elkaar. Er is goed over nagedacht om een zo compleet mogelijk pakket samen te stellen, die je ook echt kan gebruiken. Ook echt een pakket voor de zoetekauw en mooi verpakt! Zelfs leuk om zomaar aan iemand te geven en tijdens een gezellig middagje samen thee drinken, donuts maken, versieren en daarna samen opeten.

relatiegeschenken-6-417-op-de-koffie_40332-43326b relatiegeschenken-hiephiepkado

Service
Moet ook zeggen dat ik tevreden ben over de service, vragen per mail worden snel beantwoord en ook werden de pakketten snel bezorgd. Ik kijk ernaar uit om volgend jaar weer een pakket te bestellen, maar dan weer een andere natuurlijk. Over de prijs-kwaliteitverhouding ben ik ook te spreken, je krijgt waar voor je geld. Kortom ik ben heel tevreden met dit pakket (heb er ook één voor mezelf besteld) en mijn medewerkers denk ik ook.