Origineel cadeau, ga dan voor een cocktailworkshop

Origineel cadeau, ga dan voor een cocktailworkshop

logo-headerIk werd laatst meegenomen door een vriendin van mij naar een cocktailworkshop. Zij had dit van haar collega’s gekregen voor haar verjaardag. Zo mocht vier mensen meenemen en ik was een van die gelukkige. Omdat het op locatie was, hadden we besloten om er gelijk een leuke dag van te maken. Dit door ervoor lekker te gaan shoppen in Amsterdam. Zoals jullie weten heb ik een baan in de mode, dus ik ga dan ook altijd graag shoppen in andere steden. Maar terugkomend op de cocktailavond. De workshop duurde ongeveer één uur. Hierin hadden we alle tijd om alle ins en outs op gebied van cocktails maken te leren. Tijdens het maken van onze eigen drankje konden we genieten van de bekende cocktails als Cosmopolitan en de Mojito. We werden goed begeleid door onze trainer die echt verstand had van drankjes maken. Dit alles hebben wij gedaan bij Cocktail Experience.

cocktail-training-800x450

Over Cocktail Experience

Over-onsOmdat ik jullie dit echt wil aanraden om zelfs eens als cadeau te geven zal ik jullie eerst een iets vertellen over het bedrijf waarbij je dit kunt doen. Deze firma bestaat als sinds 2008 en de eigenaar heeft veel ervaring in de horeca. Door de persoonlijke service en goede know-how van het vak geven zij klanten een unieke ervaring. Doordat zij elk evenement als uitdaging zien, werken zij met veel plezier om een top ervaring te geven. Dit kan ik zelf ook alleen maar beamen. De cocktailworkshop was tot in de puntje verzorgd en ik ga dit zeker nog eens doen in de toekomst. Al moet ik dit niet te veel doen want de cocktails hadden zijn tol de volgende dag wel geëist.