Max Giving mooie tassen!

Max Giving mooie tassen!

1

een tas bedrukken bij Max Giving is een leuk cadeau! Ben jij nu op zoek naar een leuk cadeau dat je aan een vriend of vriendin kan geven? Dan zit je hier goed, ik ga het namelijk hebben over wat je als leuk cadeau kan geven. Ik heb laatst een verjaardag gehad van een vriend van mij en ik heb lang getwijfeld wat ik hem nou zou geven. Na lang denken en veel op het internet gekeken te hebben kwam ik op een site waar je dus tassen kon bedrukken. Dit leek mij wel iets bijzonders aangezien mijn vriend binnenkort ook een wereldreis gaat maken en op die manier zou die dan toch iets van mij bij zich hebben.

Ik heb dus besloten om dit te laten doen, wat is het resultaat?

2 3

 

Tijdens zijn verjaardag heb ik hem dit dus cadeau gegeven, hij was heel blij met de Max Giving tas die ik heb laten bedrukken. Veel andere vrienden van ons vonden ze ook echt heel mooi! Zo heb ik er voor gekozen om zijn naam er op te zetten en een foto van hem! De tas zelf heb ik in zijn lieveling’s kleur gelaten namelijk blauw, en zijn naam staat er op in gouden letters. Ik moet zeggen dat ik erg tevreden was over het resultaat, ik had niet verwacht dat het er beter uit zou zien dan voor hoe ze op het internet staan. Het blijf zo toch mooi dat mijn vriend een stukje van mij mee heeft op vakantie!