leuke lintjes kopen voor thuis!

leuke lintjes kopen voor thuis!

2

leuke lintjes kopen voor een verjaardag? stel je nou voor dat je een verjaardag hebt van iemand die je heel goed kent dan wil je toch met een leuk cadeau aan komen zetten. Dit was bij mij dus ook het geval! Ik zal even vertellen hoe de laatste verjaardag van mijn neefje verliep! Het was een hele leuke verjaardag veel familie die ik al een lange tijd niet gezien had was aanwezig op de verjaardag. Het was leuk om met iedereen weer even een praatje te houden, als je ze al zo lang niet gezien hebt heb je vrij veel te vertellen. Maar we gingen dus met de hele groep gezellig in de tuin staan met een hapje en een drankje. We hadden zeker geluk dat het lekker warm was die dag!

1

 

Maar toen werd het tijd om de cadeautjes uit te pakken!

Wij hebben als traditie in de familie dat we na het eten de cadeautjes gaan uitpakken. Dit doen we op een speciale wijze de jarige moet beginnen met het leukst uitziende cadeautje. Dit betekent dat alle cadeautjes heel leuk zijn ingepakt! Ik was benieuwd of hij die van mij zou uitkiezen ik had er een lint van leuke lintjes kopen website gehaald. Die hebben hele leuke linten. En ja hoor hij liep meteen naad die van mij. Hij vertelde deze ziet er het leukste uit van allemaal! En stiekem vond de rest van de familie dit ook!3