Zoveel keuze bij de tuinplantenwinkel

Zoveel keuze bij de tuinplantenwinkel

Nooit geweten dat je bij de tuinplantenwinkel zoveel keuze aan planten hebt voor in de tuin. Normaal zal ik hiervoor naar een winkel gaan, maar aangezien ik zo weinig tijd heb, en vaak tegen de tijd thuis kom als de winkels al dicht zijn, is dit een geweldige uitkomst. Het is zo dat mijn moeder bijna jarig is en ik nog niets voor haar had gekocht. In eerste instantie omdat ik niet wist wat ik voor haar moest kopen, en ten tweede omdat ik er nog geen tijd voor heb gehad. Maar nu begint de tijd echt te dringen, en heb ik gelukkig een fantastische webshop gevonden waar je de mooiste planten en bloemen online kan bestellen. Toen ik eenmaal bezig was om planten uit te zoeken op de site van tuinplantenwinkel kon ik bijna niet meer stoppen met bestellen, zoveel keuze hebben ze hier. Inmiddels had ik mijn winkelwagen al flink vol, zo een grote tuin heeft mijn moeder nu ook weer niet, maar kon het niet laten. Het mooiste is dat als je boven de vijfenzeventig euro aan bloemen besteld de verzending gratis is. rosa-nostalgie

Mooie bloementuin

Mijn moeder is inmiddels een jaartje ouder geworden en flink verwend met heel veel mooie cadeautjes, maar het meest geniet ze van haar bloementuin, wat een pracht en praal. De bloemen werden netjes bij het adres van mijn moeder afgeleverd, precies op haar verjaardag. En omdat ze die middag toch veel visite kreeg, vooral ook van haar kleinkinderen kon iedereen meehelpen om alle bloemen en planten in de tuin te zetten. Zo kon mijn moeder na het feest genieten van haar bloementuin. hydrangea-macrophylla-forever-ever-blauw