Volop gebruikgemaakt van de picknicktafel

Picknicktafel_mississippi_2meter_jaapdevries-e1335975380832-300x194Volop gebruikgemaakt van de picknicktafel

Onlangs hebben wij een hele mooie picknicktafel voor in onze tuin aangeschaft. Het is er een van eiken boomstammen, dus echt een pareltje onder de picknicktafels. Ik heb persoonlijk nog nooit zo’n mooie picknicktafel gezien. Toen mijn man enkele maanden geleden begon over het idee een picknicktafel te kopen, was ik persoonlijk niet zo enthousiast, dat moet ik eerlijk bekennen. Ik zag zo’n beetje een kneuterige tafel voor me, die ik gelijk associeerde met de padvinders, niet een van mijn beste associaties natuurlijk. Maar ik ben ook niet te beroerd om mijn ongelijk toe te geven. Want toen mijn man en ik ons een beetje begonnen te verdiepen in het kopen van een picknicktafel, stuitten we op allerlei leuke gevallen die gelijk mijn hart stalen. Echt verliefd werd ik pas op de huidige picknicktafel die we nu hebben, dit is echt een blijvertje. We hebben er een leuk plekje achter in de tuin voor uitgezocht. Hij staat daar nu heel leuk, omgeven door de bloemen in dat gedeelte van onze tuin. Ik kan me ineens ook niet meer indenken hoe we dat hiervoor deden, want we kunnen er zo leuk aan eten. Wij aten eigenlijk altijd binnen, want hebben nooit een tafel buiten gehad, alleen stoelen om in te zonnen. Nu zitten we met het hele gezin aan de picknicktafel en ik weet ineens wat ik gemist heb al die jaren. Heel fijn is dat je al dat gedoe met de tafel niet hebt. Hij staat er namelijk gewoon het hele jaar door, en wordt niet aangetast door de natuur of iets dergelijks. Hij kan tegen alle weertypen, en in het winter zet ik er gewoon wat leuke dingen op en gooi ik er brood voor de vogeltjes op, maar in de zomer is ie echt vol in gebruik. Er wordt nu al volop van gebruikgemaakt dus.