Te weinig lingerie en badmode

silvian-heach-bikini-kisany-bianc-saleee_fTe weinig lingerie en badmode

Ik was het laatst helemaal zat, ik had geen fatsoenlijke lingerie en badmode meer om aan te trekken, alles was te klein of te groot maar eigenlijk heb ik maar 1 setje wat perfect past, dat is natuurlijk niet genoeg in het geval van lingerie. Het liefste koop ik mijn lingerie en badmode bij de H&M omdat dat lekker goedkoop is en ze hebben ook leuke setjes hangen. Het probleem is dat ik cup maat 75D heb en dat die er nooit meer tussen hangt, daar hebben ze nooit zoveel van omdat niet heel veel mensen die maat hebben, en vooral niet van die dunne grietjes die bij de H&M kopen. Ik kan dan wel een C gaan kopen maar dat is eigenlijk niet goed als je met een te kleine BH gaat rondlopen, bovendien staat het ook heel erg lelijk als alles er aan de voorkant overheen hangt. Ik heb één setje van de hönkemuller en die zit echt perfect, de goede maat maar daar heb ik dan ook wel wat voor betaald. Ik vind dat gewoon zonde van m’n geld omdat vrijwel niemand het écht ziet. Toen heeft mijn moeder omdat ik zo baalde niet lingerie en badmode voor me gekocht in de uitverkoop, helemaal mijn maat en met een leuk apart kleurtje wat ik nog nooit had gehad van lingerie. Mijn moeder is echt een schat dat ze dan weer meteen deed toen ik zo’n pest humeur had.