Mijn vader en zijn elektrische sigaret

01Mijn vader en zijn elektrische sigaret

Mijn vader heeft een elektrische sigaret en ik word echt altijd gek van die elektrische sigaret. Hij rookt het altijd binnen en ik vind dat nogal vies. De elektrische sigaret is wel beter dan de normale sigaretten, maar alsnog blijf ik het vies vinden. Mijn vader neemt zijn elektrische sigaret ook overal mee naar toe. Hij rookt het dan ook gewoon binnen in een restaurant, er zijn veel mensen die ook dat niet fijn vinden en ik schaam me dan wel eens. Ik vind het niet leuk dat hij zoveel rookt op zijn elektrische sigaret. Ik ben al wel blij dat hij van de normale sigaretten af is, maar de elektrische sigaret is ook niet echt een optie. Misschien is het wel zo dat hij makkelijker kan stoppen van een elektrische sigaret dan van de normale sigaretten. Ik hoop dat mijn vader daarom ook een elektrische sigaret rookt, dat hij erna makkelijker kan stoppen met roken. Mijn broer rookt ook en vind het eigenlijk wel fijn dat zijn vader ook rookt, zodat ze samen kunnen roken. Mijn vader heeft gele tanden gekregen van het roken, het is nu wel wat minder geworden door de elektrische sigaret. Ik denk dat mijn broer ook gele tanden krijgt, ik vind dat heel lelijk en ik snap ook niet waarom je dat jezelf aan kan doen. Roken is ook zo slecht voor je en mensen denken dan met een elektrische sigaret dat het weer gezond is. Op de reclame van een elektrische sigaret zeggen ze ook dat het gezonder is, maar dat is helemaal niet zo. Je hebt natuurlijk geen teer in een elektrische sigaret zitten, dat is wel een groot voordeel, maar voor de rest is een elektrische sigaret echt niet veel gezonder dan een normale sigaret. Mijn vader moet eigenlijk gewoon helemaal stoppen, ook met zijn elektrische sigaret.