Lekker cadeau: chocolade

Lekker cadeau: chocolade

Chocolade is een cadeau dat niet alleen leuk is om te geven, maar ook nog eens heel erg lekker! Want zeg nou zelf, wie houdt er nu niet van chocolade? Wie je ook wilt verrassen, met een chocoladecadeau zit je altijd goed. Of je de ontvanger nu goed kent of je niet weet wat je voor diegene moet kopen: chocolade cadeau geven kan een hele goede oplossing zijn. Lees snel verder als je meer wilt weten over deze overheerlijke eetbare cadeautip!

Chocolade voor verjaardagen

Chocolade is een geschikt cadeau voor allerlei gelegenheden. Je kunt chocolade zomaar cadeau doen of als kleinigheidje. Maar ook voor verjaardagen is deze cadeautip uitermate geschikt! Niets is zo leuk als het ontvangen van een heerlijke chocolade felicitatie. Maar wat geef je iemand nu voor zijn of haar verjaardag? Een chocoladereep is misschien een beetje te simpel, tenzij je voor een gepersonaliseerde reep gaat of een zeer bijzondere smaak.

Je kunt online de meest prachtige en uitgebreide chocoladepakketten bestellen. Deze pakketten zijn door chocolade experts gevuld met allerlei lekkers, maar je kunt natuurlijk ook zelf een cadeaupakket samenstellen met alle favorieten van de jarige. Een andere superleuke cadeautip is een Hotchocspoon. Dit is een chocolade lepel, online te bestellen bij de Chocolate Company. De lepel met een blok chocolade kun je door warme melk roeren en je maakt in no-time de allerlekkerste warme chocolademelk! Je maakt dit cadeautje helemaal compleet in een cadeaupakket met meerdere smaken Hotchocspoons, compleet met bijvoorbeeld een mooie mok en/of een pak (plant)melk.

Chocolade bedankjes

Wil jij iemand bedanken met een klein cadeautje? Ook dan is chocolade bij uitstek het geschikte geschenk. Uit bijvoorbeeld je dankbaarheid voor de buurman die je uit de brand heeft geholpen, de oppas die er last-minute voor je kinderen kon zijn, de juf of meester aan het einde van het schooljaar of je vrienden die hebben geholpen met verhuizen met heerlijke chocolade bedankjes. Eigenlijk volstaat elke soort chocolade voor deze gelegenheid. Bijvoorbeeld een lekkere reep, een doosjes ambachtelijke truffels of bonbons. Ook zijn er natuurlijk speciale ‘thank you’ chocolade bedank-pakketten te bestellen bij bedrijven zoals Chocolate Company.

Zomaar!

Natuurlijk hoef je helemaal geen reden te hebben om iemand te verrassen en chocolade cadeau te doen. Chocolade kan namelijk altijd! Met kruidige, caramel en nootachtige smaken of in de vorm van warme chocolademelk in de winter, of juiste fruit achtige smaken of een gekoelde chocoladedrank in de zomer.