Heeft u wel eens gehoord van Zelf sieraden maken webshop?

Mijn grootste hobby is zowel het erop staan als het bezoeken van rommelmarkten. Zodra ik op internet of ergens een aanplakbiljet zie hangen over een rommelmarkt dan ben ik er die dag wel te vinden. Vaak ga ik samen met een buurvrouw deze markten bezoeken, samen is altijd gezelliger dan alleen vind ik. Zo was ik laatst op een rommelmarkt bij een kraam waar ze hele leuke sieraden verkochten. Echt uniek, want van elk sieraad bestaat er maar één op de hele wereld. Ook de prijs viel reuze mee, heb er dan ook verschillende kettingen en armbanden gekocht. Op de kraam lagen kleine visitekaartjes met de naam Zelf sieraden maken webshop, heb er eentje meegenomen. Thuis ben ik meteen op internet gaan kijken wat deze Zelf sieraden maken webshop precies was. Maar wat een leuke site is dit, hier kan je van alles vinden voor het maken van leuke sieraden. Ook kon je je  hier opgeven voor een leuke sieradenparty om zo nog meer inspiratie op te doen, heb me dan ook meteen ingeschreven voor deze party. Wist echt niet dat het zo leuk is om zelf sieraden te maken. Na deze party heb ik meteen een bestelling gedaan voor verschillende kralen en ander materiaal om sieraden te maken.  sliderr3-1081x368

Ik verkoop sieraden.

Nu sta ik tegenwoordig zelf op rommelmarkten om sieraden te verkopen. Heb de smaak zo te pakken dat ik niets anders meer wilt doen dan sieraden maken. Vooral het positieve commentaar dat ik krijg zodra als mensen mijn voorraad aan sieraden zien. Een leuke hobby, met een nog leukere bijverdienste.  store