Geweldig cadeau gemaakt door een constructie lasser.

Ik ben zelf een zeer grote fan voor het geven van leuke, maar ook zeer aparte cadeautjes. Loop al weken van tevoren stad en land af om een leuk cadeautje te vinden. Zo ook  deze keer was ik op zoek naar een leuk cadeautje voor mijn neefje. Maar wat is het moeilijk om voor een vijfjarige iets leuks te vinden. Ik weet dat hij helemaal gek is op een Mini auto, maar alle Mini’s die ik in de winkel zag staan zijn niet om mee te spelen, maar voor de sier op de vensterbank. Nee dat kan ik mijn neefje niet aandoen, een cadeautje om alleen naar te kijken. Opeens schoot het me te binnen wat ik hem kon geven, een Mini auto waar hij zelf in kan rijden. Via een goede kennis heb ik een tekening laten maken en hiermee ben ik naar een constructie lasser gegaan. Heb de tekeningen laten zien wat precies de bedoeling was, en na een paar aanpassingen kon hij aan het werk. Had veel verwacht maar het eind resultaat van de Mini was verbluffend. Ik moest zelf ook een paar keer slikken toen ik een telefoontje kreeg dat ik de auto kon ophalen. Toen ik daar binnen liep zag ik een zeer mooie Mini al op tafel staan, dit was gewoonweg geweldig! cropped-US_Navy_090114-N-9704L-004_Hull_Technician_Fireman_John_Hansen_lays_beads_for_welding_qualifications-768x449

Mijn neefje is super blij.

Dankzij de constructie lasser kon de verjaardag van mijn neefje niet meer stuk.  Zelf heb ik de mini in een mooie rode kleur gespoten, en er nog wat mooie stickers op geplakt. Echt een super cadeau! 11111