Borstvergroting voor mijn zus

Misschien een raar cadeau om te geven, maar mijn zus heeft voor haar verjaardag een borstvergroting gekregen. Zelf had ik hier nooit over na durven denken om dit als een cadeau te geven, maar ze heeft er zelf om gevraagd. Vroeger als kind zijnde voelde ze zich altijd al anders dan de andere kinderen in haar omgeving. Vooral rond de leeftijd van ongeveer twaalf jaar toen bijna ieder meisje met trots hun nieuwe eerste bh lieten zien tijdens het omkleden voor de gym. Bij elk meisje veranderde er veel aan het lichaam, maar vooral de borsten maakten veel veranderingen door, behalve die van mijn zus. Ook toen mijn zus inmiddels de leeftijd van twintig jaar had bereikt was er nog weinig verandering, haar borsten bleven extreem klein. Het werd zelfs zo erg dat mijn zus nooit mee ging met zwemmen, ze bleef altijd thuis met de smoes dat ze zich niet lekker voelde, Ook de keuze van haar kleding was altijd maar een zeer wijde blouse, strakke shirts waren uit den boze. Voor de gein had ze wel eens in een van de kleine bh’s die ze had een paar sokken gedaan, en zei dan altijd dat dat haar droomwens was. Maar wat eigenlijk heel onschuldig begon werd met de dag erger, mijn zus begon zich terug te trekken op haar kamer, en toen ze op haar eigen ging wonen ging ze nooit de deur uit als dit niet hoefde, de mensen om haar heen zouden eens iets merken. Haar obsessie werd zo erg dat ze op een gegeven moment een afspraak bij een psychiater moest maken, dit in opdracht van haar werkgever, deze had ook in de gaten dat het helemaal niet goed ging met mijn zus. Na een paar gesprekken te hebben gehad, kwamen ze erachter dat de oorzaak haar te kleine borsten waren. Toen mijn zus met dit verhaal naar mij kwam, zei ik voor de gein, nou dan geven we je toch een borstvergroting voor je verjaardag? Ja gelukkig zijn we zusjes en kunnen dit soort dingen tegen elkaar zeggen. dual-plane-voor

Mijn zus is een ander mens geworden

Nog geen week nadat ze mij vertelde wat er precies aan de hand was had mijn zus al een afspraak bij Kliniek Veldhoven, ik was met haar mee gegaan. Nu zijn we inmiddels een paar maanden verder en heeft mijn zus haar implantaten gekregen. Nooit geweten dat deze operatie voor mijn zus zoveel betekende, ze is een totaal ander mens geworden. borstvergroting-op-spier