Nieuwe zwarte sandaaltjes

Nieuwe zwarte sandaaltjes

soliver-sandalen-zwartElke zomer koop ik nieuwe sandalen, zo ook dit jaar. Ik was al een vrij lange tijd op zoek een leuk paar zwarte sandaaltjes alleen de keuze was zo ruim dat het overzicht vrij snel weg was en ik geen goede keuze kon maken, daarom besloot ik het via internet te doen in de hoop om daar iets leuks te vinden. Na wat zoeken kwam ik uit bij een website die een ruim assortiment hebben uit allerlei schoenen, ik wist meteen dat er vast en zeker ook iets voor mij tussen zou zitten en ben op zoektocht gegaan.pearlz-zwarte-sandalen

Top keuze

Een paar pagina’s verder kwam ik uit bij de zwarte sandaaltjes en kon mijn ogen niet geloven, ze hadden zo veel keuze en het waren ook nog eens allemaal super leuke schoenen. Na goed kijken en denken heb ik toch de goede keuze gemaakt uit een heel leuk paar. Meteen heb ik ze besteld en een paar dagen later kreeg ik ze dan eindelijk binnen en kon ik er meteen van genieten want ik heb ze uiteraard meteen aangedaan. De zomerse dagen waren heerlijk met deze schoentjes en heb er geen moment spijt van gehad, het was echt een top keuze die ik iedereen aanraad wanneer ze geen zin hebben om een drukke stad in te gaan maar  gewoon lekker vanuit huis willen kijken naar leuke schoenen, net als mij.la-strada-zwart-zilver-sandalen