Mooie Romika sneakers

Zo nu en dan ga ik met mijn vriendin de stad in. Meestal doen we dit in het weekend zodat we dan genoeg tijd hebben om rustig rond te kijken zodat we allebei met leuke dingen thuiskomen. Deze keer had mijn vriendin aparte Romika sneakers gezien. Ik kende dit merk alleen als een pantoffel merk, maar het blijkt dat ze er nu ook sneakers van hebben.

Cadeau

Mijn vriendin had de volgende dag spijt dat ze de schoenen niet had gehaald en wilde het weekend er op weer de stad in. Het leek mij daarom een leuk idee om haar te verassen met de Romika sneakers. Helaas had ik geen tijd om de stad in te gaan dus moest ik wat anders bedenken.romika-82119-92713-thumb-09-v2

Ik heb de sneakers heel makkelijk op internet gevonden. Gelukkig was haar maat nog beschikbaar op de website “Van Bommel”. In mijn pauze heb ik deze schoenen besteld en ik kreeg een bevestiging dat de schoenen morgen via de post binnen zouden komen.

De dag erna moest ik helaas werken, maar gelukkig was mijn vriendin thuis. In de middag kreeg ik een telefoontje van mijn vriendin. Ze was hartstikke blij en vond het jammer dat ik er niet bij was. Ik was natuurlijk heel erg blij dat ze het cadeau zo leuk vond!