Mijn lekkere donzen dekbed

Mijn lekkere donzen dekbed

Mijn lekkere donzen dekbed

Ik ben gek op mijn lekkere donzen dekbed. Vooral in de winter is een donzen dekbed echt mijn redding. Ik heb wel eens gelogeerd bij een vriendin, maar zij had geen donzen dekbed en ik heb het werkelijk nog nooit zo koud gehad. Ik miste me donzen dekbed zo erg, ik heb die hele nacht niet kunnen slapen, zo koud had ik het. Voortaan als iemand wilt logeren, is dat maar mooi bij mij of ik moet er zeker van zijn dat diegene ook een donzen dekbed heeft. Eigenlijk is het heel slecht dat ik al vanaf heel jongen een donzen dekbed kreeg, natuurlijk zijn die wel erg lekker. Omdat een donzen dekbed zo warm is, pas je er al snel op aan en als je dan een ander dekbed krijgt, heb je het ineens heel koud. Ik vind het achteraf wel erg vervelend. Laatst kwam er wel iemand bij mij slapen en die had het heel warm onder mijn donzen dekbed. Het is maar net wat je gewent bent, ik hou van een lekker donzen dekbed en iemand anders totaal niet. Mijn ouders hebben ook altijd al een donzen dekbed gehad, maar dat kwam ook door mijn moeder. Mijn moeder had ook een donzen dekbed van jongs af aan en mijn vader had het ook de eerste paar nachten erg warm. Nu mijn vader het gewent is weet hij ook niet meer beter en kan hij ook alleen maar met een donzen dekbed slapen, anders is het te koud.