Mijn eigen stoere bakfiets kopen!

Mijn eigen stoere bakfiets kopen!

Vanaf het moment dat mijn dochter begon te lopen wilde ik al een bakfiets kopen. Heerlijk om samen met haar op stap te gaan met de fiets. Zelf is zij natuurlijk nog te klein om op haar eigen fiets te stappen. Maar met een bakfiets kan zijn eenvoudig voorin gaan zitten en samen kunnen wij dan onze weg vervolgen. Het enige nadeel wat ik hiervan vind zijn de kosten die ik tot op heden op het internet had gezien. Deze robuuste en lichtgewicht fietsen waren veel te prijzig voor mij. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om mijn zoektocht tijdelijk uit te stellen!

Mijn vriendin heeft mij geholpen

Afgelopen week kwam een vriendin met haar dochter heerlijk bij ons dineren. Met z’n viertjes hebben wij er een gezellige avond van gemaakt. Aan het einde van de avond vertelde zij mij dat haar bakfiets eindelijk geleverd was. Mijn interesse was gewekt en ik heb haar praktisch uitgehoord waar zij dit heeft gekocht. Samen hebben wij gekeken naar Dolly Bakfiets waar haar robuuste fiets vandaan komt. Hier merkte ik al snel op dat de kosten die zij hiervoor hanteren wel erg aantrekkelijk zijn! Een stuk voordeliger dan wat ik elders heb gezien. Zo was het voor mij duidelijk en ik heb er ook voor gekozen om bij dit bedrijf mijn bestelling te plaatsen.