Kidkraft vintage keuken als cadeau voor je zoon of dochter?

Kidkraft vintage keuken als cadeau voor je zoon of dochter?

logo_kidkraftshopJe bent op zoek naar een leuk cadeautje voor je zoon of dochter echter kan je maar geen passend cadeautje vinden. Mijn dochter is namelijk een van deze moeilijk patiënten op het gebied van een geschikt cadeau vinden voor haar. Zij zelf is helemaal gek op het meehelpen in de keuken tijdens het bereiden van het avond eten, ook spelen met poppen vindt ze helemaal geweldig. Nu bracht mij het idee om voor haar een kidkraft vintage keuken te kopen aangezien ze zo haar eigen keukentje heeft waar ze van alles kan “bereiden”. Mijn man vond dit ook een geschikt idee nu nog op zoek naar een bedrijf die dit keukentje in hun assortiment hebben.

Zoektocht zet voort op het internet.53179-9_zonder_logo

Je raadt het al, een kidkraft vintage keuken kon ik maar niet in de winkel vinden waardoor ik de enige hoop nog had om het op het internet te zoeken. Diverse bedrijven bieden dit keukentje aan, al moet ik wel zeggen dat ik de kosten ervoor nogal hoog vond waardoor ik verder ben gaan zoeken. Mijn zoektocht is geëindigd wanneer ik kidkraft-shop.nl tegen ben gekomen, daar konden ze namelijk dit keukentje wel degelijk voor een aantrekkelijke prijs aanbieden. We hebben dan ook daar de bestelling geplaatst! Nu moesten we nog een manier verzinnen hoe dat ze haar cadeau niet eerder kan zien dan op haar verjaardag..53173-10_1