Keycords bedrukken, wat moet je weten?

Keycords bedrukken, wat moet je weten?

Op menig aantal evenementen kan je vaststellen dat er zogenaamde keycords worden uitgedeeld aan bezoekers. Sinds jaar en dag is dit één van de meest geprefereerde artikelen om publiciteit mee te voeren voor zowel grote als kleine(re) bedrijven. Dit omwille van verschillende redenen. In eerste instantie is een keycord bijvoorbeeld zeer voordelig aan te schaffen. Dit bovendien ook nog eens min of meer in de aantallen die je wenst. Daarnaast spreekt het voor zich dat je er ook als bedrijf zonder probleem voor kan kiezen om deze te laten bedrukken. Keycords bedrukken met je logo en eventueel met de slogan van je bedrijf is dus eveneens geen enkel probleem. Wil je hier nu graag meer over te weten komen? Dan dien je absoluut verder te blijven lezen!

Wat is een keycord?

Voordat we meer gaan vertellen over keycords bedrukken en de voordelen die daaraan verbonden zijn moeten we het uiteraard even hebben over wat deze artikelen nu precies zijn. Andere benamingen voor een keycord zijn bijvoorbeeld:

  • Sleutelkoord;
  • Lanyard; 

Het gaat hierbij om een neklint welke voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt. In eerste instantie is het bijvoorbeeld om er je sleutels aan te hangen. Daarnaast wordt dit handige artikel tegenwoordig ook niet zelden gebruikt om er je smartphone aan te bevestigen en mee rond je nek te hangen. Heb jij een favoriete muziekspeler die je overal mee naartoe neemt? Ook in dat geval is het mogelijk om deze om je nek te hangen met behulp van een keycord.

Wat maakt keycords bedrukken een interessant relatiegeschenk?

Het komt zeker niet uit de lucht vallen dat keycords zo’n belangrijk en vaak geprefereerd relatiegeschenk zijn onder ondernemingen. In eerste instantie spreekt het immers voor zich dat mensen hier echt wat aan hebben. Het gebruik van deze linten is tegenwoordig namelijk ontzettend populair. Dit niet in het minst omdat ze voor verschillende doeleinden kunnen worden ingezet. Keycords bedrukken is verder op een financieel interessante manier mogelijk. Voor heel wat relatiegeschenken geldt niet alleen dat ze in de praktijk niet of nauwelijks worden gebruikt, daarnaast zijn ze ook nog eens ontzettend duur om te laten bedrukken. Dat geldt niet voor keycords. Ben je dus op zoek naar leuke, promotionele artikelen? Dan kan de keuze voor keycords ongetwijfeld de moeite meer dan waard zijn om te overwegen!

Sleutelhangers met logo | Sleutelhangers.nl

Een voordelige optie voor het voeren van massa promotie

Keycords bedrukken en deze vervolgens uitdelen op bijvoorbeeld evenementen zorgt ervoor dat je op een financieel zeer toegankelijke manier aan massa promotie kan doen. Het hoeft dan ook in het geheel niet te verbazen dat veel bedrijven voor dit idee wel gewonnen zijn. Bovendien is er in de praktijk nog een zeer interessant voordeel verbonden aan het gebruik van keycords als massaproductie. Wat namelijk te denken van het feit dat dit een artikel is dat uitstekend zichtbaar is om de nek van de drager? Niet alleen wordt er dus associatie gecreëerd met de drager van de keycord, maar ook nog eens bij iedereen die hij of zij ontmoet. In ieder geval, ben je als onderneming op zoek naar een manier om voordelig en efficiënt massa promotie te kunnen voeren? Dan is het zonder meer een aanrader om het aanschaffen en laten bedrukken van keycords te overwegen.