Ik had voor deze rijschool Nijmegen gekozen

Ik had voor deze rijschool Nijmegen gekozen

prijzen wesseldijkEen goede vriendin van mij is nu al een lange tijd bezig om haar rijbewijs te halen. De theorie had ze dan ook zo gehaald. Zij is namelijk een echte studiebol, wanneer zij ergens voor leert haalt ze het vaak eenvoudig. Echter de praktijk, de rijlessen dus vallen nog al tegen. Ze heeft inmiddels al meer als dertig lessen nodig gehad en is ook al twee keer gezakt voor haar rijexamen. Omdat jullie net als mij weten dat rijlessen nog al aan de dure kant kunnen zijn, had ik haar vijf lessen als cadeau gegeven. Dit was dan voor zowel haar verjaardag als een laat kerstcadeau. Omdat zij dus al behoorlijk veel geld gespendeerd heeft was zij mij dan ook erg dankbaar.

De lessen neemt zij via rijschool Nijmegen Wesseldijk. Zelf zegt ze dat de instructeur zeer goed en behulpzaam is. Steeds dan ook wanneer ze bij deze rij instructeur in de auto zit, gaat het goed. Echter wanneer ze bij de instructeur van het CBR in de auto zit gaat het steeds mis. Zij heeft blijkbaar een soort van faalangst.

Uiteindelijk toch gehaald

wesseldijk

Ik kan jullie inmiddels vertellen dat ze sinds afgelopen week dan eindelijk haar rijbewijs heeft gehaald. Dit wel met de hakken over de sloot. Haar rijinstructeur was zich bewust van de situatie en hield hier dan ook rekening. Hij zei dan ook dat wanneer de angst helemaal weg zou zijn, zij een uitstekende bestuurder zou worden. Zo vertelde mijn vriendin dat de dag van het examen zij nog een extra les had ingepland bij rijschool Nijmegen Wesseldijk. Volgens haar was dit de reden waarom ze het nu wel gehaald had!

rijschool Nijmegen