Elke dag rondlopen in Hilfiger denim

Elke dag rondlopen in Hilfiger denim

hilfiger-denim-herenElke dag rondlopen in Hilfiger denim

Mijn vriend en ik kónden niet meer verschillen en het is daarom ook een raadsel dat wij ooit bij elkaar zijn gekomen. Wij hebben echt niets met elkaar gemeen, althans bijna niets dan. Ik ben een bolleboos, wat ik een vriendelijker benaming vind dan nerd, die natuurwetenschappen aan de universiteit studeerde. Mijn vriend is praktisch ingesteld in doen en handelen en heeft nooit lang genoeg stil kunnen zitten om het uit te houden in de schoolbanken, hij is nu al enkele jaren tegelzetter. Wij ontmoetten elkaar via een gemeenschappelijke vriend, die zo een beetje tussen ons in schommelt qua persoonlijkheid. Voor ons beiden is het al een wonder dat we hem afzonderlijk van elkaar überhaupt ontmoetten, en een nog groter wonder dat wij toen hij ons aan elkaar voorstelde uiteindelijk als een blok voor elkaar vielen. Opposites attrack, dat zal het wel zijn, maar we hadden een onbestaanbare drang naar elkaar. En de relatie blijft spannend en een uitdaging omdat we telkens weer van elkaar leren, ingedut zal het tussen ons in elk geval nooit worden. Als je maar voor elkaar blijft open staan, dan komt alles uiteindelijk wel goed. Er zijn gelukkig ook dingen van hem die ik wel begrijp en dat heeft voornamelijk met zijn smaak te maken, die snap ik namelijk heel goed. Laatst gingen we shoppen, online welteverstaan, want echt naar winkels moeten wij gewoon niet samen doen, dan worden we beiden gillend gek. We stuitten op de site van Showroom 86 waar ze een gigantische collectie aan Hilfiger denim hebben, zo zagen we. Nooit geweten dat zij zo goed bevoorraad waren, maar dit wordt onze nieuwe shop plek, ook voor mij. Ik wees mijn vriend op een broek uit de collectie van Hilfiger denim waar mijn oog op viel. Mijn vriend zelf was er waarschijnlijk normaal gesproken zo langs gescrold, maar nu bekeek hij het wat aandachtiger. Het duurde niet lang of hij vond de Hilfiger denim ook echt een schot in de roos. We bestelden de broek voor hem en enkele dagen later werd ie al geleverd en de maat bleek precies te passen. Nu heeft hij hem elke dag aan!