Catan kopen voor mij en mijn vrienden

Catan kopen voor mij en mijn vrienden

Vrienden van mij en ik spelen vaak spelletjes, vooral risk was onze favoriet, maar wilde nu wel eens wat anders. Daarom ging ik het spel Catan kopen voor ons allen als verassing. Daarom ging ik opzoek op het internet of ik deze online kon kopen en op tijd geleverd kon krijgen. Zo kwam ik terecht op de website van The Game Freak. Hier hebben zij veel keuze in verschillende soorten spellen, zo ook Catan. Dit spel was ook nog eens op voorraad en al ik hem voor vier uur, in de middag, zou bestellen zou ik hem de volgende dag in huis hebben. Dat was ideaal voor mij, want de dag erop zouden mijn vrienden komen om gezellig een spelletje te gaan spelen. De prijs voor het spel was ook niet duur en daarom bestelde ik het spel online. De volgende dag werd het spel inderdaad bij mij thuis geleverd en kon mijn dag al niet meer stuk. Hoe zouden mijn vrienden het vinden.

catan

Een geweldig spel

Mijn vrienden zijn erg blij dat ik het spel Catan gekocht heb en ik zelf trouwens ook. Zij vroegen ook allemaal waar ik dit gekocht had. Hierdoor vertelde ik hen dat ik het spel online had besteld bij The Game Freak. Al snel gingen een paar vrienden van mij kijken op de website en hebben zelf ook een paar spellen besteld. Nu ben ik benieuwd wat zij hebben besteld want de keuze is enorm bij dit bedrijf.

spellen